Talent Acquisition Manager

Anlita en Talent Acquisition Manager med fokus på kompetensområden inom främst sälj, marknad, engineering, tech och IT.  

Varför ska ni anlita er Talent Acquisition via oss?

Under 25 år har vi utvecklat vårt nätverk, våra processer för rekrytering samt egna digitala plattformar med unika samarbeten till branschens alla ledande leverantörer. Vi har idag ett av de ledande nätverken mot nischad och specialiserad kompetens i Sverige. När ni anlitar en Talent Acquisition Manager via oss får ni inte bara en professionell resurs på plats, ni får även en integrerad verktygslåda och tillgång till allt som vi under alla år byggt upp.

image

Vad kommer en Talent Acquisition göra hos er?

En Talent Acquisition kommer styra hela er rekryteringsprocess från kravprofil till anställning och se till att er nya medarbetare får rätt förutsättningar att lyckas i sin nya roll. Som Talent Acquisition är man därför involverad i stödprocesser som exempelvis Employer Brandning och Onboarding. En stor del av rollen är givetvis att hitta rätt kandidat, men ett stort fokus ligger även på hur företaget säljs in och hur relationer tas till vara på ett smart sätt, både mot aktuella kandidater och till framtida. En Talent Acquisition ska stötta organisationens rekryterande chefer genom hela rekryteringsprocessen. Denna stöttning ska bidra till att kandidaterna känner sig uppmärksammade och känner ett engagemang från rekryteraren, något som i sin tur minskar risken att tappa kandidaterna i processen.

image

Tillsammans skapar vi framgång

Om er organisation står inför större rekryteringsbehov under en längre tid är detta en mycket smart lösning. I samarbetet med oss kan du både hitta en lösning inom Talent Acquisition som avser heltid, deltid eller en varierande insats över tid. Den anlitade personen kan även samarbeta med våra seniora rekryteringskonsulter som finns i våra olika verksamheter. På detta vis kan vi tillsammans skapa ännu starkare framgång i den mycket utmanande kompetensbristen på marknaden.

Till startsida

Kontakta oss!

Vi hjälper er att hitta er Talent Acquisition Manager. Hör av er till oss redan idag!

Ditt namn(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.